• Noormannen 3- Meeuwen 5: 2-1
    In de aanloop naar deze wedstrijd was de grote vraag: wie gaat er keepen? Door blessures van Stijn de Visser en Youri Meijer en vakantie van Milan Tevel was Luciano Lorello doorgeschoven naar M2 uiteindelijk is deze puzzel opgelost door Thomas Veerhoek tussen de palen te zetten.
    Opstelling was vlnr: Thomas Veerhoek; Gerhard van Keulen, Maarten Peene, Willem Jan Roelse, Nout de Waele; Devlin Langezaal, Danny Matthijsse©,Luuk Vader; Pedro Marteijn, Thijs Francke, Sam van de Kolk.
    In deze wedstrijd begon M5 heel sterk en drong direct de Noormannen terug, dat leverde niet veel kansen op maar toch was M5 dicht bij een doelpunt rond de 30e minuut na goed doorzetten van Luuk kreeg Thijs een niet te missen kans, en u raad het al, deze ging mis.
    In de rust zijn er een aantal wissels geweest dit was toen de opstelling
    Thomas Veerhoek; Martin Dekker, Maarten Peene, Willem Jan Roelse, Thijs Oreel; Jesse Dijkers, Luuk Vader, Nout de Waele; Maarten de Wolf, Danny Matthijsse© en Remco Sanderse

De tweede helft begon M5 weer goed en verdedigde rond de middenlijn toch was het Noormannen die de score opende een zondagschot van oud Meeuwenspeler Ruben van Sluijs vloog vanaf de 16 vloog er zo in. Daarna probeerde Meeuwen de draad weer op te pakken en ging ook schieten van afstand, waar het in de eerste helft nog aan ontbrak. Maar weer kwam Noormannen er snel uit en scoorde via een voorzet van rechts scoorde de andere spits van Noormannen achter het standbeen. Daarna zette Meeuwen aan en scoorde het bijna via goeie corners van Jesse Dijkers. Later lukte het M5 om te scoren via de kluts, Remco gaf het laatste zetje. De laatste 5 minuten probeerden we nog wat te forceren door Maarten Peene naast Danny te zetten maar het mocht helaas niet baten.

Meeuwen 5- De Westhoek 4
    Over deze wedstrijd kunnen we kort wezen: De Westhoek besloot op vrijdag maar uit de beker te stappen. Om toch nog actief te zijn werd er door nog 13 man een onderlinge partij gedaan, grote klasse! Door het gelijkspel van Noormannen wisten we later op de dag dat doorgekregen er niet meer inzat helaas.

Arnemuiden 5 – Meeuwen 5
    In een gelijkopgaande wedstrijd met een licht overwicht voor M5 werd met deze opstelling afgetrapt: Guus Vader (!); Martin Dekker, Ronan Marteijn, Joris Dingemanse ©, Wiebe Bosgra; Jeffrey Janse(30. Thijs Francke) Nout de Waele, Dario Schepens; Robbert van de Graaf, Ruben Boogaard(30. Maarten de Wolf)Tygo van Vaardegem
    De wedstrijd was nog niet zo lang onderweg voordat Tygo de 0-1 al had binnen gewerkt. Toch scoorde Arnemuiden niet ver daarna al de 1-1. Verder was Ruben ongelukkig in de afwerking, maar vlak voor rust was het Robbert die met zijn befaamde buitenkant scoorde vlak voor rust : 2-1.
    In de tweede helft een aantal wisselingen Robbert moest gaan werken en we hadden 4 wissels:
    Guus Vader; Devlin Langezaal, Ronan Marteijn, Joris Dingemanse © ( 60. Jeffrey Janse), Wiebe Bosgra (60 Tygo van Vaardegem) ; Thijs Francke, Nout de Waele, Dario Schepens; Maarten de Wolf, Ruben Boogaard en Sam van de Kolk
    Na rust was het rommelig en binnen no time stond het 4-2 voor Arnemuiden daarna rond de 60e minuut kwamen Jeffrey en Tygo er weer in en die maakten het verschil er moest wel wat met posities geschoven worden Sam kwam op linksback, Tygo linksbuiten, Nout voorstopper, Dario laatste man om het goed neer te zetten en Ronan en Jeffrey naar het middenveld. Later was het vizier van Ruben weer goed afgesteld en scoorde 2x en vlak voor tijd maakte Tygo de 4-5
    Als laatste wil ik nog een compliment naar Guus maken dat je op je 15e (!) al bij de senioren tussen de palen durft te staan!