• Beste Meeuwen spelers,

De eerste trainingen voor het nieuwe seizoen gaan weer beginnen. Gelukkig! Maar we moeten nog steeds alert blijven op het naleven van de coronaregels. Zie onderstaand protocol vanaf 1 juli 2020, afgeleid van het  KNVB protocol voor spelers.

Algemeen:

• Gebruik je gezond verstand en houd je aan de RIVM hygiëne regels.
    • Blijf thuis en laat je testen als je een van de volgende klachten hebt: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts. Ook als je zelf of een huisgenoot/nauw contact positief getest is op corona.
    • Houd zowel voor, tijdens als na de training steeds 1,5 meter afstand, als je 18 jaar of ouder bent. Dit geldt niet voor voetbalacties tijdens de training of wedstrijd.
    • Volg de instructies van de trainers en de richtlijnen van de vereniging.
    • Draag een mondkapje als je samen reist in één vervoermiddel met iemand die geen huisgenoot is.

Voor de training:

• Neem je eigen gevulde bidon mee naar de training.
    • Ook in de kleedkamers en doucheruimtes dient 1,5 meter afstand in acht genomen te worden. De trainingsgroepen worden verdeeld over de kleedkamers volgens de instructies van de trainer.

Tijdens de training:

• Probeer tijdens de training zo min mogelijk te koppen en de bal met de handen te pakken.
    • Vermijd fysiek contact, uitgezonderd voetbalacties. Blijf bij je eigen groep.
    • Schreeuwen en spreekkoren zijn niet toegestaan, ook niet in het veld.

Na de training:

• Reinig materialen, die veel met handen worden aangeraakt met water en zeep of reinigingsdoekjes.