• Voor de training (thuis):

• Blijf thuis als je een van de volgende klachten hebt: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts (vanaf 38 C°) of als een huisgenoot koorts heeft of positief getest is op corona.
    • Ga thuis naar het toilet en kom in volledig trainingstenue en met een gevulde bidon naar de training.
    • Kom niet eerder dan 10 minuten voor aanvang van de training op het sportpark.
    • Jeugd: ouders zijn niet welkom op het sportpark. Kinderen worden afgezet buiten het hek.

Tijdens de training:

• Gebruik je gezonde verstand en houd je aan de RIVM hygiëne regels.
    • Het trainingsveld is gesloten. De kleedkamers zijn op slot. Douchen doe je thuis.
    • De toiletten en wastafels bij de tribune uitgang zijn beschikbaar.
    • Jeugd: ga naar veld 1, we trainen in een afgebakend gebied. Wacht op instructies van de trainer.
    • Senioren: ga naar het veld (1 of 2), dat door de trainers is aangegeven.
    • Houd tijdens het wachten en de training 1,5 meter onderlinge afstand als je 13 jaar of ouder bent. Bij spelers tot en met 12 jaar is deze afstandsbeperking onderling niet aan de orde.
    • Probeer tijdens de training zo min mogelijk te koppen en de bal met de handen te pakken.
    • En vooral: geniet ervan dat je weer kunt trainen.

Na de training:

• Verlaat het sportpark direct na de training, dus niet blijven hangen.
    • Jeugd: ook bij het ophalen dienen ouders buiten het hek te blijven. Kom niet eerder dan 5 minuten voor het einde van de training.