• Corona regels vervolg (29-09).

30 sep 2020
  • Zoals iedereen wel heeft gehoord mag er geen publiek meer bij de wedstrijden en trainingen aanwezig zijn. Het belangrijkste is dat er nog wel gevoetbald mag worden! Dat blijven we dan ook doen. Ter verduidelijking hebben we hieronder nog eea op een rijtje gezet:

- Ouders en toeschouwers  zijn niet meer welkom op het complex, dit geldt ook voor trainingen.

- Kinderen die gebracht worden dienen afgezet en opgehaald te worden bij het hek.

- Kinderen die geholpen moeten worden bij het aan en uitkleden dienen aangekleed in volledig voetbaltenue te worden afgezet bij       het hek.

- Kom niet eerder naar het complex dan op de weekbrief staat aangegeven

- Kleed en douche ruimtes blijven beschikbaar

- De kantine blijft dicht. Er wordt wel gezorgd voor drinken/ thee in de rust.

- Ouders die rijden naar uitwedstrijden zijn op dat moment begeleiders en dus wel welkom op het complex van de tegenstander.         Buiten om de leiders worden er alleen extra ouders/ auto’s  ingezet indien dit echt noodzakelijk is. Dus we rijden met “volle”             auto’s naar de uit-wedstrijd. Ouders die hun kind individueel afzetten bij de tegenstander worden niet toegelaten tot         het complex van de tegenstander.

- Er zijn mondkapjes beschikbaar in de bestuurskamer.

- Verlaat het complex direct na de training of wedstrijd.

Maak er wat van en let een beetje op elkaar!