• Protocol gebruik kantine:

1.   De deur aan de zijde van het eerste veld is enkel om de kantine in te gaan. De nooduitgang (aan de westkapelseweg) is alleen bedoeld om de kantine te verlaten. Hou u aan deze looprichting.

2. Desinfecteer je handen voor het betreden van de kantine.

3. Je mag enkel maar zitten op de aanwezige stoelen en krukken (totaal 40 zitplaatsen). Staanplaatsen in de kantine is verboden.

4. Het is verboden om de stoelen en tafels te verplaatsen.

5. Bestellingen enkel bij de 2 uitgifte punten.

6. De deur van de kantine naar de bestuurskamer en van de gang naar de kleedkamers zijn afgesloten. WC kantine uiteraard wel bereikbaar.

7. De frituur is voorlopig ook gesloten.

8. De leiders van de Meeuwenelftallen dienen zelf de thee/limo op te halen in de kantine.

Leden, supporters en bezoekers leef bovenstaande regels goed na, het bestuur en de barvrijwilligers gaan niet als politie of boa optreden. Mocht u zich toch niet aan bovenstaande regels houden dan is het bestuur genoodzaakt andere maatregelen te nemen.