• Nadat vorige week de eerste 3 punten al gepakt werden tegen EBOH, mochten de stoere kerels al vroeg op weg naar Heerjansdam. Van de Zoutelandse buien kwamen we terecht in het zonovergoten Heerjansdam met een fantastische grasmat. Kortom, alle ingrediënten aanwezig voor een goede pot voetbal. De opstelling van de stoere kerels was als volgt:
  Milan
  Jordy ‘’Bullit’’, Ramon Beckenbauer ©, Wattel, Leon
  Wouter Duuf, Sjoerd IJsbeer, Kevin
  Wessel, Adrie, Ruben
  Wissels: Dylan, Jur en Vincent (last van de oefeningen van Jack)
  Opvallend afwezig: Sjoerd en Nino moesten even bijkomen van de zware trainingen en namen een weekend rust
  Om half 1 was de aftrap en de Meeuwen ging gelijk goed van start. Met duidelijke afspraken over drukzetten kwam Heerjansdam er amper uit en nam de Meeuwen het initiatief in de eerste helft. Een aantal schietkansen van onder andere Adrie en Kevin en een aantal gevaarlijke voorzetten volgde, maar nog zonder resultaat.
  Uiteindelijk viel de verdiende voorsprong uit een vrije trap van zo een 20 meter van de goal. Sjoerd ´´IJsbeer´´ achter de bal en via de muur en de keeper belandde de bal uiteindelijk in de goal. Duidelijk een bewussie van de IJskoude middenvelder. Aan het einde van de eerste helft werd Heerjansdam toch een aantal keren gevaarlijk, maar Milan kon de voorsprong met een aantal goede ingrepen vasthouden. Met een verdiende voorsprong de rust in.
  In de rust een wissel bij Heerjansdam. Het was niet duidelijk of het daar mee te maken had, maar de Meeuwen leek het initiatief aan het begin van de 2e helft aan Heerjansdam te moeten laten en dit resulteerde meteen in een aantal mogelijkheden.
  De stoere kerels waren een kwartier lang volledig de weg kwijt en kans op kans volgde voor de Zuid-Hollandse tegenstander. Uiteindelijk kon de gelijkmaker niet uitblijven en die viel dan ook in de 50e minuut. Dit deed trainer Roelse besluiten om 2 wissels in te brengen in de 56e minuut: Vincent en Dylan voor Ruben en Duuf. Helaas bleef Heerjansdam doordrukken wat uiteindelijk resulteerde in de 2-1 voorsprong voor Heerjansdam in minuut 60. Adrie had te veel last van de goal van Heerjansdam en werd gewisseld voor Jur. Sjoerd kon zich vervolgens niet meer inhouden na 63 minuten en pakte een gele kaart.
  Nadat de rust weer terug was bij de stoere kerels begon het na een uur weer beter te lopen en ging het spel op en neer en nam Meeuwen zelfs het initiatief weer terug. Ook Ramon Beckenbauer schoof steeds meer naar voren.
  Uiteindelijk resulteerde dit in een onterecht afgekeurde goal van David Wattel, een handsbal die een penalty had moeten zijn maar buiten de zestien werd gegeven en een aantal gevaarlijke voorzetten waar onder andere Dylan net niet zijn voet ertegen kreeg. Daarnaast bleef Kevin het proberen met schoten van buiten de zestien, en Sjoerd met een vrije trap maar helaas zonder resultaat. De gelijkmaker en eventueel meer bleven helaas uit. De Meeuwen had duidelijk meer verdiend deze middag in Heerjansdam, maar het bleef helaas bij een nipte nederlaag: 2-1.
  Net als tegen EBOH hadden de stoere kerels het merendeel van de wedstrijd in handen, wat deze keer helaas geen 3 punten opleverde. Op naar volgende week om dan wel weer 3 punten te pakken.
  Hup Meeuwen 2 stoere kerels!