• Met het afgelopen stormweekend nog in onze gedachte en de aankomende storm alweer op komst hopen we dat zaterdag de storm zich even inhoudt waardoor alle Meeuwtjes weer lekker kunnen voetballen. Om te beginnen zijn er dit weekend drie thuiswedstrijden bij de jongste jeugd. De JO7-2 en JO7-3 nemen het om negen uur respectievelijk op tegen GPC Vlissingen JO7-3 en Zeelandia Middelburg JO7-5. Ook de JO9-2 neemt het om 9 uur thuis op tegen een bekende Walcherse tegenstander. Vanuit Middelburg komt de JO9-3G van FC Dauwendaele op bezoek.

Om negen uur vind er daarnaast ook een derby voor de JO11 plaats. Zij mogen op bezoek bij de leeftijdsgenootjes van de Noormannen. Deze wedstrijd staat inmiddels al voor de derde keer op het programma dit jaar. In de beker wisten de Noormannen te winnen maar in de najaarscompetitie werd de Meeuwen dan weer 1e. Wie van deze teams gaat er dit keer aan het langste eind trekken?

Ook bij de oudere jeugd van de Meeuwen vind er nog een thuiswedstrijd plaats. Om kwart over tien ontvangt de JO17 de van de overkant overgekomen JO17-2 van Terneuzen. Na een goede bekercompetitie en Najaarscompetitie zit de JO17 nu in een hogere klasse. Dat dit even wennen is blijkt want helaas staan de Meeuwen na twee wedstrijden nog op nul punten. Zaterdag een goede kans om de eerste punten te pakken want ook tegenstander Terneuzen staat nog op nul punten.

Om tien uur is ook al de aftrap bij de eerste seniorenwedstrijd van dit weekend. Thuis neemt dames 2 het op tegen de dames van Kloetinge. Dames 2 pakt de laatste wedstrijden veel punten en zal dit ook deze keer weer moeten doen. Tegenstander Kloetinge staat één plek hoger, dus de druk naar boven kan worden opgevoerd. Om half drie speelt dames 1 uit bij Terneuzense Boys. Ook dames 1 is de laatste weken goed bezig en zal hier zaterdag tegen deze laagvlieger een vervolg aan moeten geven om bij de top te kunnen aanhaken.

Om twaalf uur één wedstrijd op ons eigen sportpark. Meeuwen 5 neemt het op tegen MZVC 4. Waar Meeuwen 5 vorige week een vervelende off-day had waar menig speler niet meer aan herinnerd wilt worden azen de mannen op eerherstel. Dit beloofd dus een spektakel te worden om je vingers bij af te likken! Om half 3 staat de laatste thuiswedstrijd van dit weekend op het programma. Meeuwen 2 ontvangt de nummer 2 van de ranglijst Zwaluwe. Een affiche die de afgelopen jaren al vaak op het programma stond en elkaar niet vaak ontliep. De stoere kerels van Meeuwen 2 hebben de vorm weer iets beter te pakken met 4 punten uit de laatste 2 wedstrijden. Hier hopen zij een vervolg aan kunnen te geven.

Om half 3 staat er in Yerseke tegen de plaatselijke VV Yerseke een mooi affiche op het programma voor ons Vlaggenschip. Meeuwen 1 kan in een rechtstreeks duel het heft in de 2e periode in handen nemen. Tegenstander Yerseke staat nu met 1 punt voorsprong bovenaan en zal de Meeuwen & Serooskerke(2 punten) onder zich willen houden. Daarnaast willen allebei de teams blijven aanhaken bij de bovenste plekken voor eventuele nacompetitie aan het einde van het seizoen. Genoeg belangen dus voor beide teams.

Iedereen veel voetbalplezier!