• Een bomvol programma op d’n Hooghe hilt deze zaterdag 9 november. De JO10 start de dag om half 9 tegen SJO FC de Westhoek en vervolgens spelen zowel de JO13, -15 en -17 een thuiswedstrijd. De JO17 speelt de derby tegen de Noormannen JO17, een spannende wedstrijd want de Noormannen hebben de punten hard nodig. Meeuwen JO17 staat er in deze competitie uitstekend voor met de volle 15 punten uit 5 duels.

Bij de senioren spelen alleen Dames 2 en Meeuwen 3 een uitwedstrijd. Thuis beginnen we om 11 uur met Dames 1 tegen SSV’65, een tegenstander waar ze het de laatste jaren vaak moeilijk tegen hebben gehad. Daarna speelt Meeuwen 5 de kraker tegen VCK 5, het staat in deze klasse allemaal nog dicht bij elkaar maar Meeuwen heeft de punten nu wel hard nodig om aansluiting bij de middenmoot te behouden. Meeuwen 4 neemt het dan om kwart voor 1 op tegen Arnemuiden 3, de ongeslagen koploper in deze klasse, aan Meeuwen 4 om daar iets aan te doen!

Dan is het om half 3 voor iedereen tijd om plaats te maken voor de spektakelstukken van Meeuwen 1 en 2. Meeuwen 1 heeft na de met 6-1 verloren wedstrijd van vorige week in Oostkapelle iets aan zichzelf te bewijzen. Dat moet lukken deze week thuis tegen Heer Arendskerke, een minder bekende tegenstander die ze al lange tijd niet tegen zijn gekomen máár waarvan ze nog nooit verloren hebben. Ander punt van optimisme bij Meeuwen 1 is dat zij inmiddels tegen alle ploegen in het linker rijtje hebben gespeeld en dus op papier de komende weken een makkelijker programma krijgen.

Meeuwen 2 speelde vorige week een uitstekende wedstrijd tegen EBOH en treft zaterdag Groote Lindt 2 uit Zwijndrecht. Een gevaarlijke tegenstander in deze eerste klasse die al jaren bovenin meedoet. Hopelijk kan Meeuwen 2 het thuis voordeel benutten. De voorbeschouwing van Groote Lindt laat alvast weten altijd voor deze wedstrijd op hun hoede te zijn, zo zeggen ze dat de verre uitwedstrijd in Zeeland op een winderig sportpark altijd garant staat garant voor verrassingen. Laten we hopen dat deze in het voordeel van de Meeuwen uitpakken.