• Het Weekend ( zaterdag 9 oktober 2021 ).

8 okt 2021
  • Voorbeschouwing Serooskerke – Meeuwen

Alweer de 3e speelronde in de competitie en wederom een uitwedstrijd voor Meeuwen 1. Vorige week in Oude Tongen was iedereen het erover eens dat Meeuwen 1 met een gestolen punt het veld af kwam. In de eerste helft al kwam de Meeuwen door wat geluk op 0-2, maar kans na kans van DBGC volgde en een doelpunt kon niet uitblijven. Door een uitstekende wedstrijd van keeper Jesse bleef het bij maar 2 doelpunten en nam de Meeuwen toch een punt mee naar Zoutelande. Daarmee staan ze nu op 4 punten na twee wedstrijden, zeker niet onverdienstelijk.

Serooskerke speelde vorige week in Bruinisse tegen Bruse Boys en verloor daar met 2-1, daarmee heeft Serooskerke dit seizoen nog niet gewonnen en hebben ze nu 1 punt uit 2 wedstrijden. Ze zullen er dus op gebrand zijn om in de komende thuiswedstrijd de eerste overwinning binnen te halen.

Zowel Serooskerke als de Meeuwen zal zaterdag met een heel ander team op het veld verschijnen dan tijdens de vorige ontmoeting. Beide teams hebben wat spelers zien vertrekken, zien stoppen en kampen met flink wat blessures. Dat maakt het een onvoorspelbare wedstrijd, die beide teams graag zullen willen winnen. In ieder geval is het altijd een mooie Walcherse Derby en is de weersvoorspelling prima. Dus wensen wij u alvast een mooie en sportieve zaterdag.