• In memoriam Arie Tempelman

  26 mrt 2021
 • In de vroege ochtend van 24 maart bereikte ons het droevige bericht van het overlijden van onze oud-voorzitter Arie Tempelman.
  Na een strijd van 10 weken heeft hij deze in de nacht van 23 op 24 maart helaas verloren. 

  Arie was in de periode van september 2009 tot mei 2013 voorzitter van onze vereniging.
  Die periode kenmerkt zich door langdurige en stevige onderhandelingen met de Gemeente Veere over de verplaatsing van ons sportcomplex. Vooral door het doorzettings- en uithoudingsvermogen van Arie wist hij samen met een aantal andere gedreven Meeuwenleden te komen tot een akkoord met de Gemeente. Vooral hierdoor zijn we nu de trotse bespelers van één van de mooiste sportcomplexen van Zeeland. Om deze reden zal Arie altijd deel uit blijven maken van de Meeuwenhistorie. 

  Tijdens zijn periode als voorzitter wist Arie samen met de overige bestuursleden een sportief en financieel gezonde vereniging neer te zetten. Het afscheid van Arie als voorzitter kreeg in zijn laatste jaar extra glans door het kampioenschap van ons vlaggenschip in de derde klasse, na een 3-1 overwinning op MZVC. Tijdens en na zijn periode als voorzitter was Arie vaak te vinden op ons sportcomplex als supporter van Meeuwen 1, supporter van zijn zoon Michael in verschillende elftallen of gewoon om sociale contacten te onderhouden.

  Wij bedanken Arie voor alles wat hij voor de vereniging betekent heeft en wensen zijn vrouw Yolanda en hun kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies. 

  Het bestuur van VV de Meeuwen