• In memoriam Maarten Francke.

29 mrt 2021
  • In de ochtend van 28 maart 2021 is erelid van onze vereniging Maarten Francke overleden.
    Maarten was op 7 december 1948 als 15-jarige aanwezig bij de oprichting van onze vereniging en vanaf toen ook lid. Maarten heeft zich in die 73 jaar zeer verdienstelijk gemaakt als bestuurslid en vrijwilliger.
    Zo was hij onder andere penningmeester van 1963 tot 1973, later algemeen bestuurslid, vlagger bij Meeuwen 2 en 3, leider van de E en F pupillen, ruim 40 jaar ophaler van donateursgelden en zeker 25 jaar lid van de onderhoudsploeg. Met als specialiteit de aanleg van verlichting, het elektrische onderhoud en uitvoeren van diverse reparaties op ons complex. Voor Maarten was geen lichtmast te hoog en hij heeft heel wat treetjes naar boven beklommen. Behalve vrijwilliger was Maarten ook voetbalvader en voetbalopa langs de lijn als trouwe supporter van zoons, kleinzoon en kleindochter. In de algemene ledenvergadering van oktober 2018 werd Maarten vanwege zijn bewezen diensten voor de vereniging benoemd tot erelid.

Wij wensen alle familie en vrienden van Maarten heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies.

Het bestuur van VV de Meeuwen

Foto: © zoutelandeopfoto, Andre Cijvat