• In memoriam – Peter Bor

Op maandag 5 oktober bereikte ons het droevige bericht dat onze jeugdtrainer Peter Bor op veel te jonge leeftijd plotseling is overleden. In juli 2016 kwam zoon Stan van Domburg bij de Meeuwen voetballen, en in zijn kielzog kwam Peter mee naar onze vereniging. In eerste instantie als betrokken voetbalvader, maar al snel wist het bestuur hem te strikken voor een functie als trainer van de JO15. De huidige lichting voetballers van de JO17 kreeg in de afgelopen jaren training van Peter en ook in het lopende seizoen was Peter trainer van de JO15. De schok was dan ook groot dat Peter ons ineens ontvallen is.

Wij wensen alle nabestaanden van Peter, in het bijzonder zijn vrouw Stephany, dochter Sanne en vriend Pieter, en zoon Stan, speler in onze seniorenafdeling, heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies. We zullen Peter missen binnen onze vereniging !

Het bestuur van VV de Meeuwen