• Van de vele jaarlijkse evenementen in de kerstperiode was het zaterdag 29 december de beurt van de kaartmiddag. Met een mooi aantal van 72 deelnemers, een mix tussen jong, oud, ervaren of onervaren, lag er een leuke en spannende middag in het verschiet!

  Zoals elk jaar waren er verschillende extra prijzen beschikbaar gesteld. De prijs voor de 1e open pandoer ging er al in de 1e ronde uit. André de Willigen was zo sportief om tegenstander Henny Cijsouw deze toe te delen. Hiermee kon de eerste prijs van de middag mee naar Westkapelle worden genomen.


  Winnaar Henny Cijsouw met zijn open pandoer kaarten!

  De grootste plus in één partij van de middag werd ook al vroeg neergezet. In deze ronde werd er een score van +33 neergezet. Verschillende scores kwamen nog in de buurt en tot aan de laatste ronde was het spannend maar uiteindelijk ging de jonge garde met deze prijs aan de haal. Jari Tevel & Maas Boogaard wonnen hun partij tegen Erwin Lous & Chris Cijsouw waardoor deze ook automatisch de prijs voor de grootste min wonnen.

  De laatste extra prijs van de middag, De Jackpotprijs, leek ook dit jaar niet te vallen. Drie jaar geleden ingevoerd en dus is de prijs inmiddels opgelopen tot een leuk bedrag. De vaste reserve Jan Poppe, dit jaar samen spelend met Peter Maas, dacht hier op het einde toch anders over. Hij kreeg het voor mekaar om zichzelf een schitterende achtkaart te delen waardoor hij zowel de envelop voor krijger als gever binnen sleep!

  Gaan we over op de uiteindelijke eindstand van de middag. De snertprijs voor de laatste plek was voor vader en zoon Lou & Daan Eikenhout. Met één gelijkspel, behaald in de laatste speelronde, werd gelukkig voor hun de hatelijke nul nog weggewerkt maar het was niet genoeg. In de top van het klassement was het lang spannend maar uiteindelijk was er één koppel die alle vijf de partijen kon winnen. Deze eer was weggelegd voor Bas Crucq & Jan Dominicus met een mooi 'doelsaldo' van +64. De top 10 uit het klassement, die een prijs konden winnen, werd verder aangevuld door de volgende spelers:

  1  Bas Crucq & Jan Dominicus                 10 pt. + 64

  2  Edwin de Pagter & Sven Minderhoud    8 pt. + 43

  3  Wim Brouwer & Tonnie Francke           8 pt. + 41

  4  Koos Koper & Wim Brasser                  8 pt. + 34

  5  Walter Crucq & John Crucq                  8 pt. + 23

  6  Adrie Kleinepier & Jo Osté                   8 pt. + 22

  7  Geert Krijger & Krijn Faasse                7 pt. +   3

  8  Maas Boogaard & Jari Tevel                6 pt.  + 37

  9  Maikel Dek & Peter vd. Heijde             6 pt.  + 26

  10 Daaf Faasse & Leen Dingemanse        6 pt.  + 15

   

  Als laatst wil de organisatie de kantinemedewerkers Koos Huibregtse, Brigitte Melis en Jan van Sluijs bedanken voor het verzorgen van een hapje en een drankje tijdens de middag/avond. Ook de verschillende sponsoren die voor een mooi prijzen arsenaal hebben gezorgd willen wij bedanken. Voor meer foto's kunt u kijken op www.zoutelandeopfoto.nl