• Kees Faasse stopt na 20 jaar Meeuwen 2.

26 mei 2019
  • Kees Faasse heeft gisteren zijn laatste wedstrijd als grensrechter van Meeuwen 2 "gevlagd". Na 20 jaar trouwe dienst voor het tweede gaat hij zijn zaterdagen wat rustiger invullen. Kees is vanaf zijn jeugd en daarna in de senioren spelend lid van De Meeuwen geweest. Na zijn actieve spelersloopbaan werd hij grensrechter bij de lagere elftallen, waarvan het langst bij het tweede. Verder is Kees nog actief met kantinedienst op donderdagavond. Bedankt Kees voor je jarenlange inzet voor de vereniging!

Na afloop van de met 3-1 gewonnen wedstrijd werd Kees in de bloemen gezet door vicevoorzitter Adrie de Visser en de spelers van het tweede. Die spelers hopen nog steeds een opvolger van Kees te mogen begroeten als grensrechter/leider. Een mooi stel om mee op stap te gaan!

Meeuwen 2 heeft met het behalen van een periodetitel de nacompetitie bereikt. Komende zaterdag speelt Meeuwen 2 om 14:30 uur in Giessen tegen GRC-14  2  voor promotie naar de reserve hoofdklasse.