• LID WORDEN

• Wanneer u nog geen lid bent van een voetbalvereniging en lid wilt worden van VV de Meeuwen kunt u op de onderstaande link drukken en vervolgens het formulier invullen, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bent u al lid van een voetbalvereniging en wilt u overschrijven naar VV de Meeuwen?
    Ook dan kun je onderstaande link gebruiken en gebruik de optie "Ben je al eerder lid geweest........" met Ja.
    Lukt dit niet of twijfel je stuur dan een bericht met je naam en geboortedatum naar secretaris@vvdemeeuwen.nl, wij regelen uw overschrijving dan digitaal en binnen enkele dagen.

Vanaf 4 jaar is iedereen welkom bij de Meeuwen. Alles is erop gericht het lichaam en de bal te ontdekken. Vierjarigen vinden het allemaal leuk om tegen een bal te trappen, te rennen en te klauteren.

De Meeuwen faciliteert voor deze jongste leeftijdscategorie de materialen, velden en eventueel zaal (bij te slecht weer om buiten te trainen).

Er wordt vanuit de vereniging voor deze groep geen inhoudelijke trainingen aangeboden. Wanneer er een groepje spelers van deze leeftijdscategorie enthousiast is om te voetballen, verwachten we dat een ouder de training inhoudelijk organiseert en leidt.

Vanaf 5-jarige leeftijd wordt door VV de Meeuwen een inhoudelijke training aangeboden door een trainer die begeleidt wordt vanuit de jeugdcommissie van de vereniging. Ook bij deze leeftijdscategorie zijn we afhankelijk van ouders die deze trainingen willen leiden.

Vanaf 6-jarige leeftijd kunnen spelertjes bij VV de Meeuwen deelnemen aan wedstrijden die in KNVB competitieverband worden georganiseerd.

Tip: Voor spelend lid (vraag 1) optie 2, Voetbal - Algemeen/Veld (tevens bondslid KNVB)

Formulier "Lid worden" vv De Meeuwen.