• Zaterdag 3 oktober komt de 3e competitie wedstrijd er alweer aan tegen Alblasserdam 2. Na vorige week nipt verloren te hebben tegen een goed Heerjansdam 2, heeft Meeuwen 2 nu 3 punten weten te pakken uit 2 wedstrijden. Na de beslissingen van de overheid mochten er geen supporters komen kijken. Iets wat een tegenvaller was voor de spelers. Toch waren er trouwe supporters die naar een mooi potje voetbal kwamen kijken. Voor de wedstrijd ging iedereen Wouter Vos feliciteren, want hij heeft er een stoere kerel bij.
    Pieter heeft de laatste weken veel keuzes in spelers die voorin en achterin spelen, want de trainingsopkomst van de 2e selectie is 77%. Toch heeft Pieter de keuzes kunnen maken en stuurt de volgende namen het veld op:
    Milan
    Jur, David ©, Erwin, Leon
    Sjoerd M, Wouter D, Wessel
    Vincent, Adrie, Nino
    Bank: Ramon, Wouter V, Sjoerd W (meer minuten op de bank dan in het veld).

Het is deze week de week van de scheidsrechter, dus heeft Jack voor een bos bloemen gezorgd. Scheidsrechter Koster fluit voor het begin van de wedstrijd. De Meeuwtjes zetten de tegenstander gelijk onder druk en daar kan de uitploeg niet op reageren. De Meeuwen krijgen voorzetten en creëren een aantal kansen, maar het mocht niet baten. In de 20e minuut heeft de Meeuwen al best veel corners achter de rug maar ze kunnen niet gevaarlijk worden. Uit een corner van Alblasserdam pakt Milan de bal en trapt hem lang op Nino. Nino neemt de bal aan op de rand van de 16 m en schiet de bal in de verre hoek over de keeper, en dus is het 1-0. Meeuwen blijft druk houden en Alblasserdam komt er niet uit. De frustratie bij Alblasserdam begint zich te uiten. Grove overtredingen, zeuren op elkaar en zeuren tegen de scheids. In de 35e minuut krijgt Alblasserdam hun eerste corner. Ze nemen de corner kort en proberen gelijk te schieten maar de bal wordt geblokt door Jur. De Bal wordt rond de 30 m in een keer genomen door Alblasserdam, en vliegt binnenkant paal erin. Het werd 1-1. Flinke domper voor de Meeuwen, die nog geen kans hebben weggegeven. Tijd voor een bakje thee.
    In de rust wordt er gewisseld, Erwin gaat eruit na een goede 1e helft en Ramon komt erin. Bij de tegenstander komen er 2 nieuwe krachten in. De 2e helft is begonnen, en de Meeuwen hebben het gelijk lastig. Meeuwen komt er niet meer uit door slordige passes over 10 m. Alblasserdam krijgen gelijk een aantal kansen en zetten de Meeuwen gelijk vast. Na slordig balverlies van de Meeuwen wordt er vanuit het middenveld geopend met een steekpass door het centrum. De speler komt 1 op 1 met Milan en scoort de 1-2. Sjoerd komt er na een tijdje in voor Wessel. Daarna komt Wouter V er al vrij snel in voor Vincent. De Meeuwen hopen nu meer druk naar voren te geven met Ramon die steeds verder doorschuift, maar het mocht niet lukken. Aan het einde van de tweede helft krijgen de Meeuwen nog een vrijetrap op de rand van de 16 m. Sjoerd W eist de bal op en probeert hem in de verre hoek te schieten, maar wordt geblokt. Nog een counter van Alblasserdam en wordt in de laatste minuut nog binnengetikt, dit is de 1-3. Scheidsrechter koster besluit na een droevige 2e helft van de Meeuwen voor het einde van de wedstrijd de fluiten. Volgende week moeten we uit tegen Terneuzense Boys om 12:30 uur.

Hup Meeuwen 2 stoere kerels!!!