• Meeuwen 2 weer op de rails na mindere periode

Na drie wedstrijden niet gewonnen te hebben in de competitie stond de laagvlieger Pelikaan 3 op het programma. Voor de Meeuwen een belangrijke wedstrijd om het zelfvertrouwen weer op te krikken en dit door te zetten naar de volgende wedstrijd tegen SSV. Na de bespreking van Adrie kwam er wat meer duidelijkheid over de afwezigheid van Casper-Jan, die zijn naam maar weer eens waar heeft gemaakt. Via betrouwbare bron werd vernomen dat hij een weekend ging kamperen met zijn studievereniging in Tilburg. Hij verklaarde dat hij dit moest doen om meer sociale connecties te krijgen binnen de economische sector om zijn baan kansen in de toekomst te vergroten. Echter op basis van het centraal bureau van statistiek stijgt het aantal banen in de economische sector flink per jaar. Hieruit blijkt dus dat de opgegeven reden weinig gegrond is. Wel is er sprake van een goede aanwezigheid bij wedstrijden in zijn loopbaan bij Meeuwen 2 en dit heeft tot het besluit geleid om dit eenmalig door de vingers te zien. Met de volgende 11 werd er aan de wedstrijd begonnen: Yoeri, Jordi, Ramon, Bas, Mark, David, Wouter Vos, Jesper, Nino, Sjoerd en Yannick. Op de bank zaten: Wouter D, Thomas en Robbert.

De Meeuwen begonnen fris aan de wedstrijd en dat resulteerde al snel in goed uitgespeelde kansen van Wouter Vos en Bas. Meerdere malen werd er goed gespeeld, maar ontbrak het aan de laatste paas of de scherpte voor het doel. Daarna zakte de Meeuwen wat terug en kreeg Pelikaan kansen via vrije trappen buiten de 16 meter. Echter leverde dit niets op voor Pelikaan, want onze keeper Yoeri en de verdediging stonden goed.

In de tweede helft werd David gewisseld voor Wouter D, en Mark verliet het veld door een blessure aan zijn pols voor Thomas. In het begin van de tweede helft was de Meeuwen wederom de bovenliggende partij en dit resulteerde in de 1-0. Een afgeslagen bal wordt door Wouter D uiterst kundig gescoord en dit is ook gelijk de eindstand van de wedstrijd.

Pelikaan heeft over de gehele wedstrijd weinig tot geen kansen gehad en we hebben ons te weinig beloond om de kansen niet af te maken. Komende zaterdag staat SSV op het programma en deze moet weer gewonnen worden om bovenaan de lijst te blijven.