• Meeuwen JO19 speelt halve finale op 20 april.

6 apr 2019
  • De Meeuwen JO19 speelt op zaterdag 20 april de halve finale van de districtsbeker in Nieuwerkerk tegen S.K.N.W.K JO19-1. Het betreft de Zwaluwen Jeugdbeker 2e t/m 4e klassers. Inzet van de wedstrijd is een finaleplaats tijdens de districtsbeker dag op zaterdag 1 juni a.s.

Meeuwen JO19-1 kwam in de competitie voor de winterstop, wat punten betreft, laat op stoom en degradeerde van de 2e klasse naar de 3e klasse. In de beker gaat het de groen-witten prima af, en ook tegen 2e klassers werd gewonnen. In de laatste twee knock-out wedstrijden werden HPC '19 (20 oktober 2018: 0-3) en Yerseke (2 februari 2019: 3-1) verslagen.

De aftrap op sportpark 't Springer staat gepland om 11:15 uur. Ondanks het Paasweekend toch een oproep aan familieleden, vrienden en supporters om de jongens te komen aanmoedigen in Nieuwerkerk.

Namens elftalleiders en trainer van harte welkom,

Adrie Boogaard
    Jack Marteijn