• Op zaterdag 25 mei stond de laatste wedstrijd op het programma voor de JO8-2. VCK was afgereisd naar Zoutelande. Na de warming up, welke bestond uit het nemen van penalty’s (!), zijn we dan eindelijk begonnen in de regen.

  Willem A. begon de eertse helft als doelman met als laatste man Justin en Twan. Daniel en Willem L waren verantwoordelijk voor het middenveld, met daarvoor Thijs en Rick.

  VCK begon erg goed met gelijk een paar kansen. Justin en Twan moesten gelijk aan de bak maar de verdediging bleef rechtop staan en was het de Meeuwen die op voorsprong kwam. Na een lange aanval knalde Daniel de bal vanaf een meter of 10 in kruising. VCK was duidelijk aangeslagen waardoor de Meeuwen eigenlijk vlak daarna door een goal van Thijs op 2-0 kwam.

  Toch gaf de tegenstander zich niet gewonnen. Mt name een speler op het middenveld van VCK maakte het verschil. Hij dribbelde dan ook tot 2x toe de bal in ons doel: 2-2.
  Dit was ook gelijk de ruststand.
  Voor de tweede helft ging Rick het doel verdedigen en kwam Willem A. op het middenveld erbij. Dit bleek een goede ingreep van leider Albert. Al snel maakte Willem A. het verschil en maakte 2 doelpunten achter elkaar, waaronder eentje van grote afstand die hij in de hoek krulde! Daarna was VCK verslagen en scoorde de Meeuwen nog 4 keer (2x Thijs en 2x Willem A. ) . Eindstand: 8-3
  Een mooie afsluiting van deze competitie. Goed gedaan mannen! Op naar de twee toernooien die we nog gaan spelen.