• Betaald parkeren VV de Meeuwen

Beste leden, toeschouwers, sponsoren en collega-verenigingen,

Zoals velen van jullie in de media ongetwijfeld hebben gevolgd is er per 1 april 2021 betaald parkeren ingevoerd in heel Zoutelande. Dit geldt ook voor het grote parkeerterrein voor ons sportcomplex!

In overleg met de Gemeente Veere hebben we ervoor kunnen zorgen dat bezoekers van ons sportcomplex niet hoeven te betalen voor het parkeren van hun auto(‘s).

Om gebruik te kunnen maken van gratis parkeren dient u een parkeerticket te halen bij de betaalzuil binnen de hekken van ons sportcomplex, voor de bestuurskamer.

Let op: dit is de enige manier om gratis te kunnen parkeren. Wanneer u een parkeerticket haalt bij een andere automaat op het parkeerterrein zelf dient u wel te betalen!

Met een gratis parkeerticket, te halen bij de betaalzuil binnen de hekken van ons sportcomplex voor de bestuurskamer, kunt u uw auto 4 uur gratis op het parkeerterrein parkeren.

Voor de duidelijkheid de regels het hele jaar door voor het parkeerterrein bij de Meeuwen.

Van 1 november tot 1 maart gratis.

Van 1 maart tot en met 31 oktober betaald.

Betaald parkeren uitgesplitst in tijden:
    1 maart t/m 30 juni – van 9:00 tot 18:00
    1 juli t/m 31 augustus - van 9:00 tot 21:00