• Route / Locatie

Ons sportpark is prachtig gelegen onder aan de duinen, aan de doorgaande weg net buiten Zoutelande richting Westkapelle.

Op woensdag 20 augustus 2014 nam De Meeuwen het nieuwe sportpark D’n Hooghe Hilt in gebruik. De Meeuwen verliet aan het eind van afgelopen seizoen het oude D’n Hooghe Hilt waar het sinds 1961 heeft gespeeld. De oude accommodatie was dringend aan vervanging toe. 15 jaar geleden werd er al gesproken over een nieuwe accommodatie. Diverse scenario’s zijn door de jaren heen besproken, maar uiteindelijk is het mede dankzij de huidige politiek te danken dat het nieuwe sportpark er alsnog kwam. Met de inzet van vele vrijwilligers, waarbij sommigen dag en nacht in touw waren, heeft De Meeuwen een prachtige accommodatie weten te realiseren. Een accommodatie met uitstraling en alle gemakken van de huidige tijd. Ook ons nieuwe complex is gelegen onderaan de Zoutelandse duinen.

Aannemingsbedrijf Fraanje uit Lewedorp leverde de accommodatie casco op. De volledige afbouw is door vrijwilligers van De Meeuwen verzorgd. Zo kon men geld besparen op een omvangrijk project wat na 1,5 jaar kon worden opgeleverd. Als vereniging zijn we enorm trots op het resultaat en nog trotser op alle vrijwilligers die, in welke hoedanigheid dan ook, zijn of haar steentje hebben bijgedragen.

Het nieuwe complex bestaat uit:
    - Twee speelvelden, waarvan één met veldverlichting (het nieuwe tweede veld)
    - Een trainingsveld (150 x 160 meter), voorzien van nieuwe omheining en verlichting, gelegen op 100 meter van het complex
    - Pannakooi ’t Meeuwennest (20 x 30 meter kunstgras)
    - Een tribune die plaats biedt aan ca. 160 toeschouwers
    - Een kantine met zelfgebouwde bar en nieuwe keuken voorzien van alle gemakken.
    - Acht kleedkamers
    - Twee scheidsrechterkleedkamers
    - Bestuurskamer / wedstrijdsecretariaat
    - Multifunctionele ruimte
    - Medische verzorgingsruimte
    - Wasruimte
    - Ruimte voor alle (trainings)materialen en benodigdheden
    - Voorraadruimte
    - Opslagruimte onder tribune
    - Fietsenstalling
    - Gelegen aan een openbare en ruime parkeerplaats aangrenzend aan het complex.

Onderhoudsploeg
    Onze eigen onderhoudsploeg verricht het klein onderhoud op de accommodatie. Zij zorgen ervoor dat kleine reparaties of aanpassingen worden gerealiseerd maar zorgen bijvoorbeeld ook voor het onderhoud van trainingsmaterialen.