• Spieren voor Spieren bedankt de Meeuwen.

  7 mei 2019
 • Namens het hele team van Spieren voor Spieren willen wij jullie hartelijk bedanken voor het prachtige donatiebedrag van 300,- euro dat is opgehaald voor Spieren voor Spieren. Dankzij dit soort mooie bijdragen werken wij aan onze missie: alle spierziekten bij kinderen verslaan. Uiteraard gaan wij ervoor zorgen dat de bijdrage goed wordt besteed!

  Resultaten
  Mede dankzij deze donatie investeren wij in wetenschappelijk onderzoek naar een medicijn en naar de ontwikkeling van betere hulpmiddelen. Bieden wij concrete hulp in de vorm van bijdragen aan een hulpmiddel, te denken aan rolstoelen en aangepast vervoer. Organiseren wij een leuke dag in een pretpark voor kinderen met een spierziekte. En breiden we het Spieren voor Spieren Kindercentrum verder uit.
  In het Spieren voor Spieren Kindercentrum, gevestigd in het UMC Utrecht, kunnen kinderen met het vermoeden van een spierziekte terecht. Binnen één dag worden alle onderzoeken verricht om zo een goede diagnose te kunnen stellen en direct een behandelplan te maken, iets wat fijn is voor zowel het kind als de ouder(s).
  Mede dankzij jullie bijdrage kunnen we het Kindercentrum verder uitbreiden. Zo kunnen we meer en sneller kinderen met een spierziekte helpen en de kinderen ontvangen hier naast de beste diagnostiek ook de beste behandeling en zorg.

  Toekomst
  Hopelijk lukt het ons ooit om spierziekten volledig de wereld uit te krijgen. Op onze website staat een overzicht van alle Spieren voor Spieren acties en evenementen die het hele jaar door worden georganiseerd. Hier kun je ook uitgebreid teruglezen welke resultaten we hiermee boeken.

  Nogmaals veel dank voor de bijdrage!

  Met vriendelijke groet,

  Team Spieren voor Spieren