• SPONSORING

• Sponsors zijn onmisbaar

Om een vereniging als De Meeuwen draaiende te houden, zijn dagelijks vele vrijwilligers in touw. Naast de vele handen is er ook geld nodig, bijvoorbeeld voor trainers, ballen, onderhoud van de accommodatie en verschillende activiteiten. Hiervoor wordt niet alleen door de leden contributie betaald, maar doet de club ook een beroep op het bedrijfsleven. Door De Meeuwen te sponsoren wordt niet alleen geïnvesteerd in de naamsbekendheid van de onderneming (bv. door shirtreclame of een reclamebord), maar geeft men ook blijk van betrokkenheid bij een deel van het sociale leven in Zoutelande.

Strandpaviljoen de Branding - Zoutelande

Emte van den Berg Zoutelande

IJssalon ‘n Ice Zoutelande

Intersport Erik MiddelburgBrasserie de Meerpaal - Zoutelande

Mc Donald's Middelburg

Brasserie de Meerpaal

Ardoer CampingResort de Meerpaal Zoutelande

Eetcafé Royal Zoutelande

Sligro Vlissingen

Installatiebedrijf J. de Visser Middelburg

Subsponsors

• Snackbar de Zeeuwsche Mop
    • Kustlicht Zeeland Vakanties - Zoutelande
    • Bliek Meesterbakkers - Middelburg
    • Hotel-Restaurant ’t Streefkerkse Huis - Zoutelande
    • Strandpaviljoen de Zeeuwse Riviera - Zoutelande
    • Aannemingsbedrijf JD Infra - Meliskerke
    • Bloem en Zo - Goes, Sluis, Knokke (B)

Voetbalvereniging De Meeuwen dankt de sponsors voor de financiële steun!SponsorleafletDe sponsorcommissie werkt met sponsorpakketten. Een sponsorpakket biedt voordelen. Voor u als sponsor is het overzichtelijker wat u tegen welke prijs krijgt, en is het nemen van een sponsorpakket voordeliger ten opzichte van allemaal losse sponsoruitingen. Een pakket is zorgvuldig samengesteld, met uitingen die elkaar ondersteunen met één doel: de sponsor in beeld

Contact

Als u De Meeuwen een warm hart toedraagt en u wilt de vereniging gaan sponsoren, of u wilt meer informatie over dit onderwerp, dan kunt u terecht bij de sponsorcommissie: sponsoring@vvdemeeuwen.nl

Leden sponsorcommissie: Marcel Glas (voorzitter), Piet Pattenier, Reginald Peene, Wesley Visser.