• Technische staf senioren 2021-2022.

  16 mrt 2021
 • Na de komst van Michel Leonhart als trainer van de 1e selectie en het aanblijven van Pieter Roelse bij de 2e selectie, is inmiddels bekend, dat ook Evert Wisse (3e selectie), Wilfred Aserie (VR1) en Octo Turlette (VR2) aanblijven als trainer bij De Meeuwen. Ook de keeperstrainers Ruud Verbeek en Danny de Vries zullen komend seizoen onze keepers blijven opleiden. Mark Roelse heeft te kennen gegeven, dat hij volgend seizoen stopt als assistent-trainer/leider van Meeuwen 1.

  Als leider van Meeuwen 1 is herintreder Sjaak Lankhaar bereid gevonden om naast Lourus Roelse de organisatie rondom het eerste voor zijn rekening te nemen. Karel Francke (grensrechter), Marco Oele (verzorger) en Pim Francke (assistent zaterdag) blijven in hun functie.

  Bij Meeuwen 2 blijft Jack Marteijn als leider en gaat Ricardo Bambagt stoppen als grensrechter. De overige leiders van de mannen elftallen wordt nog gevraagd naar hun plannen voor het volgend seizoen.

  Bij de vrouwen elftallen gaan de leidsters Nienke Besselink, Daphne Dek, Eveline van der Mee en Maringe Vogel het volgend seizoen door. Noëlle Verhage neemt volgend jaar een sabbatical en gaat Europa verkennen. Haar plaats in de TC-senioren wordt waargenomen door Daphne Dek. Haar taak als leidster is nog vacant.

  Vacatures:

  Dit betekent, dat we op dit moment vacatures hebben voor:

  1. Assistent trainer 1e selectie
  2. Grensrechter Meeuwen 2
  3. Leider Meeuwen VR1/2

  De vacatures b en c zijn ook in deeltijd mogelijk. Belangstellenden kunnen zich laten informeren door Jan Roelse (a en b) of  Noëlle Verhage (c).

   

  Spelerswisselingen 1E selectie

  In de maanden januari en februari  werden we geconfronteerd met het aangekondigde vertrek van vijf spelers van Meeuwen 1 naar Zeelandia Middelburg. We wensen hen uiteraard veel succes bij de nieuwe club en bedanken hen voor hun inbreng in onze vereniging. Dit niet-alledaagse aantal stelt de technische staf voor een flinke opdracht, mede ook door het stoppen van twee spelers wegens blessures en/of werk. Verdere wisselingen blijven nog steeds mogelijk.

  De nieuwe staf heeft inmiddels gesprekken met alle spelers van de 1e selectie en met acht spelers van de 2e selectie gevoerd en is vol vertrouwen over de invulling van een nieuwe 2e klas-waardige 1e selectie. Er wordt intern gekeken naar de mogelijkheden van het doorschuiven van spelers naar de 1e selectie. Inmiddels hebben ook 3 nieuwe spelers hun komst naar de Meeuwen toegezegd. Zodra de totale invulling bekend is, zullen we de lijst met namen bekend maken.

  Het vertrouwen in een goede doorstart en het elan en de goede samenwerking tussen de betrokken trainers geven ons nieuwe energie voor het komend seizoen, hopelijk zonder nieuwe lockdowns!

  Jan Roelse