• Na de flater van vorige week moesten de stoere kerels naar d'n overkant tegen Terneuzense Boys 2
    Om 12uur moesten we aftrappen op een goed geprepareerde knollentuin.

De trainer stuurde volgende spelers de wei in:
    Bambi, Mark, Casper-Jan, Ramon, Thomas
    David Wattel, Wouter Duivenkot, Wouter V. (C),
    Robbert,Sjoerd, Nino

Wissels: Wollem, Johan, Jesper

Geel: Thomas, Johan, Casper

Robbert kwam na blessureleed weer eens terug bij de selectie en mocht direct aantreden zonder nog 1 competitiewedstrijd te hebben gespeeld.
    Na de warming up op een veld wat meer weghad van een weiland fluit scheidsrechter Heyt voor het begin van de wedstrijd.

Wedstrijd begon rommelig en de meeste duels werden dan ook gestreden op het middenveld.
    Terneuzense Boys 2 vond makkelijk de middenman en combineerde goed, tevens kwam er aantal keren uit via de buitenkant, maar echt gevaarlijk werd het echter niet.
    En als er een wapenfeit was, stond onze Bambi goed op te letten.
    Vanuit M2 kant weinig kansen gecreëerd 1e helft.

2e helft eigenlijk zelfde spelbeeld. Het was eigenlijk een kopie van de wedstrijd het jaar ervoor, waar wij toen wel met 3 punten Terneuzen verlieten.
    M2 had ook goede hoop op weer zo'n afloop, af en toe hadden we wat geluk (bal op de paal en rebound buitenspel).
    En tevens wat ongeluk (goeie voorzet Robbert en Wouter Vos die de bal net niet in kon koppen diagonaal)
    Grootste kans van de wedstrijd was toch wel voor onze spits Sjoerd, Sjoerd werd op snelheid gelanceerd vanuit een lange pass van achter, met 1 stuit probeerde Sjoerd de bal in het net te jagen vanaf 30 mtr.
    Waar hij \"normaal\" met zo een kans direct scoort, stond het vizier helaas voor ons niet goed. Hier hadden we toch zomaar met 0-1 kunnen winnen.

Meeuwen In Laatste Fase (omgedoopt tot MILF):

Jesper kwam erin voor David (65e min)
    Wollem kwam erin voor Thomas (70e min), welke nog steeds wat pijntjes had ivm de wandelmarathon.
    Johan kwam erin voor Robbert (75e min)

Enigste wapenfeit van Johan was zn 1e gele kaart uit zn carriere na het wegtrappen van de bal (Heyt was onberispelijk)

Eindstand 0-0

Volgende week een thuiswedstrijd tegen Pelikaan 3 om 1430 uur, hopelijk dan weer eens 3 punten!!