• Nadat de laatste twee wedstrijden tegen Heerjansdam 2 en Alblasserdam 2 werden verloren, was het nu tijd om 3 punten te halen tegen Terneuzense Boys 2.
    De opstelling was als volgt:
    Yoeri Meijer
    David Wattel, Erwin Huibregtse, Ramon Koets, Leon Lous
    Sjoerd Melis, Dylan Janse, Sjoerd Wijkhuijs
    Wessel van der stel, Adrie Maljaars, Vincent Heeren
    Wissels: Nino Cijvat, Jur Brasser en trainer Pieter Roelse

Om 12:30 startte de wedstrijd Terneuzense Boys 2 - Meeuwen 2. De wedstrijd ging in het begin gelijk op. Er volgde veel duels en weinig echte kansen aan beide kanten tot aan de 26e minuut. Een aanvaller van Terneuzense boys kwam goed door op rechts en een strakke voorzet volgde. Waar iedereen van de Meeuwen de bal miste kon een speler van de Boys er wel bij: 1-0 Terneuzense Boys. Direct vanaf de aftrap was er bijna een wereldgoal van Sjoerd Wijkhuijs die de keeper voor zijn goal zag staan, maar de doelman kon de bal er nog net uit tikken.

Inplaats van een snelle gelijkmaker was het een aantal minuten later 2-0. Een gevaarlijke steekpass door het midden waardoor een speler één op één met Youri kwam. Youri kon ook niet meer redden en zo werd de achterstand voor de Stoere kerels groter.

Na rust werd Nino ingebracht voor Wessel want duidelijk was dat er iets moest gebeuren. De stoere kerels startten dan ook beter aan de 2e helft. Een aantal schietkansen volgden, maar de keeper van Terneuzense boys redde een aantal keer uitstekend. Na een uur kwam Jur er in voor Dylan en werd er meer risico genomen om toch aansluiting te vinden.
    Rond de 70e minuut was het op bij de Meeuwen en nam de tegenstander weer volledig het initiatief. De één na de andere bal ging erin en ondanks een aantal uitstekende reddingen van Youri stond er na 90 minuten maar liefst 5-0 op het scorebord. Een uiteindelijk kansloze middag voor Meeuwen 2, maar met een mogelijke, en hopelijk tijdelijke stop van de competitie hebben de stoere kerels genoeg tijd om te herstellen van deze nederlaag. Op naar 3 punten in de volgende wedstrijd. Hup Meeuwen 2 stoere kerels!