• Vacatures seizoen 2019-2020.

27 mei 2019
  • Het bestuur van De Meeuwen is op zoek naar voetballiefhebbers voor de invulling van de volgende vacatures:

1.       Leider/grensrechter Meeuwen 2,  deeltijd/voltijd.
    De spelers en trainer ondersteunen in organisatorische zaken en/of als grensrechter fungeren bij de wedstrijden van Meeuwen 2 in de reserve 1e klasse. Een mix van routine en jeugdig talent speelt in het tweede op een hoog niveau van reserveteams.

2.       Leiders/grensrechters Meeuwen VR2,  deeltijd/voltijd.
    De speelsters en trainer ondersteunen in organisatorische zaken en/of als grensrechter fungeren bij de wedstrijden van Meeuwen VR2 in de 5e klasse. Volgend jaar zullen we weer met twee vrouwenteams uitkomen. Enthousiasme en gezelligheid gegarandeerd bij VR2.

3.       Trainer/coach Meeuwen VR2, deeltijd/voltijd.
    Het wekelijks geven van voetbaltraining aan de vrouwen van Meeuwen VR2 in afstemming of samenwerking met Wilfred Aserie, de trainer/coach van Meeuwen VR1. De ideale eerste stap in de wereld van de trainer/coaches van het vrouwenvoetbal!
    Bij voorkeur ook de coaching verzorgen bij de wedstrijden van VR2. Vergoeding in overleg.

Belangstellenden worden verzocht contact op te nemen met Jan Roelse (06-1857 9423). Ook tipgevers kunnen zich bij hem melden.

We hopen op enthousiaste reacties, zodat deze teams met hun nieuwe leiders en trainers volgend seizoen weer wekelijks kunnen genieten van hun favoriete voetbalsport.