• Voorbeschouwing Meeuwen 1 - Die Haghe 1

7 dec 2018
  • Wedstrijd:

Morgen, zaterdag 8 december, speelt Meeuwen 1 hun laatste thuiswedstrijd van 2018 tegen SV Die Haghe uit Den Haag, de club is opgericht in 1923.

Net zoals vv de Meeuwen is de tegenstander van vanmiddag een promovendus in de 1e klasse door vorig seizoen kampioen te worden in de 2e klasse C.

Waar het team van trainer Wim de Jong goed aan het seizoen begon, maar mede door blessure leed is het team terug gezakt naar de 9e plaats in de ranglijst, met op dit moment 13 punten uit 10 wedstrijden, vorige week werd er thuis verloren met 0-2 van BVCB.
    De Hagenaars spreken over een zeer cruciaal duel in Zoutelande maar verwachten een zware middag, mede door het onstuimige weer en de waarschuwingen dat de Meeuwen de laatste periode onverslaanbaar zijn in eigen huis geeft ze geen lekker gevoel in de reis naar Zoutelande.
    Zowel de Meeuwen als die Haghe moeten het veelal hebben van hun onvoorwaardelijke inzet en passie tijdens de wedstrijden en dat maakt de wedstrijd van vanmiddag zeer interessant.
    Een speler die deze middag in de gaten dient gehouden te worden door de Meeuwen is smaakmaker Sami Aoulad Said, hij is op dit moment de smaakmaker bij de tegenstander en hoort wekelijks bij de uitblinkers.
    De Meeuwen kampt ook met enkele blessure gevallen en vorige week werd er kansloos verloren van Kloetinge 1, wat op alle fronten een betere tegenstander bleek te zijn, mede ook doordat de tegenstander al jarenlang op een hoger niveau actief is.
    Maar de mannen van Daan Eikenhout zullen absoluut vertrouwen hebben in deze wedstrijd want de punten blijven veelal in Zoutelande tijdens de thuiswedstrijden, en waar de tegenstander bang voor is, het zal zeker stormen in Zoutelande!!

Wij wensen alle toeschouwers en scheidsrechter G. Takacs een mooie middag en een sportieve wedstrijd toe.

Wedstrijdbal:

De wedstrijdbal wordt geschonken door Brasserie de Meerpaal en Leijnse Roskam techniek.

Pupil van de week:

Adrie Alewijnse pupil van de week.
    Adrie is 8 jaar en zit in groep 5 van basisschool de Schute te Biggekerke.
    Hij speelt in JO-9 en dan het liefst in de verdediging.
    Naast voetballen is Adrie vaak buiten te vinden want buitenspelen doet hij heel graag.
    Zijn lievelingseten is friet.
    Adrie is fan van Ajax, maar zijn favoriete speler is Maas Boogaard van Meeuwen 1!
    Vandaag voorspelt Adrie een 3-1 overwinning voor de Meeuwen.

Veel plezier Adrie!