• Voorbeschouwing Meeuwen 1 - Rijsoord 1

15 feb 2019
  • Wedstrijd:

Zaterdag (16-02-2019) staat de competitiewedstrijd van ons vlaggenschip op het programma tegen de nummer 1 in de stand VV Rijsoord uit Ridderkerk.
    Vorige week lukte het de manschappen van trainer Daan Eikenhout wederom niet om nog eens punten te pakken in een uitwedstrijd, en werd er kansloos verloren met 0-6 van Forum sport. Waar vv de Meeuwen in thuiswedstrijden een aardige reputatie heeft opgebouwd en tegenstanders niet graag de lange reis maken naar Zoutelande omdat ze allemaal weten dat het hier aardig kan spoken, zo moeilijk hebben ze het in uitwedstrijden en tot op heden hebben ze daar nog maar 1 punt bij elkaar gespeeld, en wat ook opvalt is het grote aantal tegendoelpunten.
    En dan komt net vandaag de nummer 1 op bezoek, de blauw/witte manschappen van trainer Steef Buus hebben na 15 wedstrijden 32 punten behaald en hebben het team met de meeste doelpunten voor, welgeteld 41 keer hebben ze het net al weten te vinden, en tel hierbij ook nog eens op dat ze na Kloetinge de minst gepasseerde verdediging hebben. Dan kunnen de manschappen van Daan Eikenhout de borst nat maken, maar afgelopen week werd er geoefend tegen hoofdklasser Vlissingen en deze wedstrijd werd knap gelijkgespeeld met 3-3, na een ruststand van 0-3 voor de Meeuwen. Iets wat vertrouwen zal geven aan de spelers en staf zodat ze hier op verder kunnenborduren. Vandaag zullen de spelers er zeker weten weer staan, en gaan ze er mede voor zorgen samen met de trouwe en fanatieke aanhang dat vv Rijsoord een warm middagje Zoutelande te wachten staat.

Op veld 2 zal tegelijkertijd Meeuwen 2 spelen tegen VV Rijsoord 2, Meeuwen 2 staat op een knappe 4e plaats en ook vv Rijsoord 2 staat op een 1e plaats in de competitie en heeft 33 punten, de mannen van Adri van Belzen staan op 26 punten maar hebben 2 wedstrijden minder gespeeld en kunnen dus zeer goede zaken doen in de stand met een overwinning op de koploper. Hopelijk kan er na de wedstrijd een aardig feestje gevierd worden in de kantine door beide selecties en supporters.

Wij wensen alle toeschouwers en scheidsrechter R.M.C Duindam samen met de selecties van vv Rijsoord een mooie middag en een sportieve wedstrijd toe.

Wedstrijdbal:

De wedstrijdbal wordt geschonken door FA Dingemanse (plus klus).

Pupil van de week:

Zaterdag is Lucas Elvé pupil van de week.
    Lucas is 8 jaar en zit in groep 4 van ‘t Paalhoofd in Zoutelande. Lucas speelt in het team van De Meeuwen JO8-1 en zorgt er in de verdediging voor dat er geen tegendoelpunten vallen. Hij vindt voetbal zo leuk, omdat hij dan samen met zijn vrienden in een team kan spelen. De wedstrijden vindt hij het allerleukst. Lucas vindt Menno de Nooijer absoluut de beste speler van de Meeuwen. Naast fan van De Meeuwen is Ajax zijn club. Zijn favoriete speler voetbalt bij Juventus, want dat is Christiano Ronaldo. Voor een frietje met saté doet Lucas een stapje harder, want dat vindt hij erg lekker. Zijn hobby’s zijn: met Lego mooie bouwwerken maken en natuurlijk veel voetballen. Met een voorspelling van 1-0 denkt Lucas dat De Meeuwen gaat winnen van Rijsoord.

Veel plezier Lucas.