• Voorbeschouwing Meeuwen 1 - VV Brielle 1

18 jan 2019
  • Wedstrijd: De Meeuwen - VV Brielle

De winterstop zit er weer op en met z’n allen zijn we benieuwd hoe onze Meeuwen uit de winsterstop gekomen zijn.
    Vandaag speelt Meeuwen 1 hun eerste thuiswedstrijd van 2019 tegen VV Brielle uit Brielle. Het rood/witte team van trainer Stanley Rieborn staat op een 5e olaats en heeft tot nu toe 17 punten behaald.
    Waar de Meeuwen met de selectie naar Londen is geweest en daar 2 mooie wedstrijden hebben bezocht en goed aan de teambuilding hebben gewerkt, zo hebben de mannen uit Brielle een waar trainingskamp belegd in de Algarve samen met meegereisde sponsoren. Hier heeft men 2 wedstrijden gespeeld op een toernooi tegen HBC uit Heemstede werd gewonnen met 1-0 en tegen de latere winnaar Legmeervogels werd er verloren met 1-2. Ook afgelopen dinsdag werd er geoefend door de spelers van trainer Stanley Rieborn en de wedstrijd tegen Xerxes DZB werd verloren met 0-2.
    De mannen uit Brielle hebben moeite met het maken van doelpunten, laten we hopen dat ze in Zoutelande ook moeite houden om het net te vinden.
    De mannen van Daan Eikenhout zijn erop gebrand om de punten in eigen huis te houden zodat de weg naar boven ingezet kan worden, want de spelers zullen nog een rare nasmaak hebben van de verloren wedstrijd voor de winterstop tegen de nummer laatst. De selectie van Eikenhout heeft 3 afwezige, zo mist men Jordy Hamelink, Yannick Melis en Milan Tevel door uiteenlopende redenen. In de eerste seizoenshelft heeft de Meeuwen een goed gevoel over gehouden aan hun thuiswedstrijden door met mannelijk en verzorgd voetbal de punten in eigen huis te houden. Laten we met alle aanwezige supporters weer een heet middagje van maken

Wij wensen alle toeschouwers en scheidsrechter Groenendijk een mooie middag en een sportieve wedstrijd toe.

Wedstrijdbal:

De wedstrijdbal wordt geschonken door JD Infra.

Pupil van de week:

Deze week nog geen pupil van de week.