• “WIE IS DAT DAN” Dennis Tukker.

11 nov 2019
  • In de sinds vorig seizoen bekende rubriek ‘Wie is dat dan?” kunnen we weer even vooruit met de nieuwe eerste selectiespelers en trainer. Hieronder stelt Dennis Tukker zichzelf voor. Dennis manifesteert zich als vliegende linksback op een zeer positieve manier in het eerste elftal. Hij is op het moment van schrijven zelfs topscorer!

Wie ben je waar woon je en met wie? Even een persoonlijke voorstelling.
    Ik ben Dennis Tukker, 26 jaar oud en ik woon samen met Carolien in Middelburg

Waar werk je of wat voor studie doe je of wellicht iets anders?
    Ik werk sinds 2013 bij Amels in Vlissingen, het bedrijf dat luxe jachten bouwt

Waar heb je in het verleden gevoetbald?
    Ik ben op mijn 5e gaan voetballen voor Zeelandia. Vervolgens werd dit Zeelandia-Middelburg. Ik heb hier gevoetbald t/m seizoen 2017-2018. Afgelopen seizoen heb ik bij VC Vlissingen gespeeld.

Hoe ben je bij De Meeuwen terechtgekomen?
    Het was bij de meeste wel bekend dat ik op zoek was naar een nieuwe club. De Meeuwen heeft mij zelf telefonisch benaderd.

Wat kan volgens jou beter bij  De Meeuwen?
    Dat is lastig te zeggen als je hier net nieuw bent. Als ik dan toch iets moet melden zou dat het trainingsveld zijn. Dit is niet al te best.

Wat vind je het meest geweldige aan  De Meeuwen?
    Buitenom het mooie complex vind ik de aantal supporters, zowel uit als thuis, schitterend.

Ken je al veel mensen bij De Meeuwen?
    Er voetbalde al een aantal spelers bij de Meeuwen die ik ken vanuit Zeelandia-Middelburg. Ik heb samen gespeeld met Yannick v/d Woestijne, Stijn Luteijn en Gennaro Eikenhout. Daarnaast is Walcheren niet zo heel groot en zeker in het voetbal ken je al snel veel mensen.

In welke elftal speel je en op welke positie?
    Ik speel in Meeuwen 1 op de links-back positie.

Op welke plaats denk je dat jouw elftal gaat eindigen dit seizoen?
    Een plek noemen is lastig in deze competitie omdat iedereen van iedereen wint/verliest. Ik vind wel dat we voor het hoogste moeten gaan gezien het elftal. Een top 3-4 moet dan ook wel lukken.

Wat zou je er van vinden om op kunstgras te moeten voetballen en/of trainen?
    Gezien de status van het trainingsveld nu zou ik graag een kunstgras hebben om op te trainen. Ik vind wel dat voetbal op een goed grasveld altijd op nr.1 komt.