• "WIE IS DAT DAN" Peter Bor.

16 dec 2018
  • In de tweede editie van deze nieuwe rubriek stelt de trainer van de JO-15 zichzelf voor.

Wie ben je waar woon je en met wie? Even een persoonlijke voorstelling.
    Ik ben Peter Bor en woon in Domburg samen met mijn vrouw Stephany en zoon Stan, die nog thuis woont. Mijn dochter Sanne woont samen met haar partner ook in Domburg. Mijn geboorteplaats is  Amsterdam en ik ben 56 jaar. Op mijn 8e jaar ben ik naar Zeeland verhuisd.

Waar werk je en wat voor werk doe je daar?
    Ik werk al 32 jaar bij de EPZ, voorheen was dat de PZEM. Ik werk in de continudienst en ben teamleider in de beveiliging.

Waar heb je in het verleden gevoetbald en/of training gegeven?
    Bij voetbalvereniging Domburg heb ik  vanaf mijn 8e jaar gevoetbald. Toen mijn zoon 5 jaar was en ook ging voetballen, ben ik leider en trainer geworden bij Domburg. Dit heb ik ongeveer 13 jaar gedaan.

Hoe ben je bij De Meeuwen terechtgekomen als trainer?
    Ik ben gebeld door Adrie de Visser met de vraag of ik het leuk zou vinden om de JO15 te willen gaan trainen. Was al meerdere malen wezen kijken bij De Meeuwen omdat mijn zoon, Stan, ook bij jullie voetbalt. ( senioren )

Wat kan volgens jou beter bij  De Meeuwen?
    Geen verbeterpunten.

Wat vind je het meest geweldige aan  De Meeuwen?
    Vanaf het eerste moment dat ik bij De Meeuwen kwam had ik het gevoel of ik daar al jaren kwam. Gezellige en vriendelijke mensen.

Ken je al veel mensen bij De Meeuwen?
    Ik ken al redelijk wat mensen. De trainers van JO19 en JO17 ken ik wat beter omdat we op de zelfde avonden trainen. De leiders van mijn team, Ranni en Johan ken ik ook natuurlijk. Ik heb regelmatig contact met ze.

Hoe bevalt het als trainer/coach tot nu toe bij de JO 15?
    Ik geef trainen aan de jongens en daar heb ik veel plezier in. Ze komen graag trainen en dat vind ik fijn.

Hoeveel van huidige JO-15 denk je dat Meeuwen 1 kunnen halen?
    Hoop natuurlijk dat iedereen dat haalt.

Vind  je trainen geven leuker dan coachen op zaterdag of andersom en waarom?
    Een wedstrijd bijwonen is belangrijk voor mij. Zo kan ik zien of de oefeningen die ik geef tijdens de trainingen ook resultaat hebben tijdens de wedstrijd. Dus vind ik beide leuk.

Door mijn continudienst kan ik er niet elke wedstrijd bij zijn. Ranni is de vaste leider van JO15 en doet dit samen met Johan. Beide vallen ook voor mij in als ik geen trainen kan geven. Uiteindelijk  zijn wij een  goed team dat elkaar helpt waar nodig.

Wat wil jezelf nog graag kwijt?
    Ik zou het leuk vinden dat er veel ouders/verzorgers/opa’s en oma’s, etc. naar de wedstrijden komen kijken om het elftal aan te moedigen.