• "WIE IS DAT DAN" Yannick van de Woestijne.

16 jan 2019
  • In deze aflevering van de rubriek "Wie is dat dan ? " een nieuwe speler van de eerste selectie. Zijn naam is inmiddels al wel bij de volgers van het eerst elftal bekend maar nu leest u wat over de persoon achter de voetballer.

Wie ben je waar woon je en met wie? Even een persoonlijke voorstelling.
    Hoi, ik zal mij even voorstellen. Ik ben Yannick van de Woestijne en ik ben 24 jaar. Ik woon sinds kort samen met Daphne Dek (Meeuwen Dames 1) in Middelburg.

Waar werk je of wat voor studie doe je of wellicht iets anders?
    Ik werk als leerkracht in het basisonderwijs. Ik ben werkzaam op De Franciscusschool in Middelburg.

Waar heb je in het verleden gevoetbald?
    Ik heb 15 jaar lang bij Zeelandia-Middelburg gevoetbald. Na deze mooie jaren heb ik 1 jaar voor vv Goes gevoetbald.

Hoe ben je bij De Meeuwen terechtgekomen?
    Via Menno de Nooijer, Daan Eikenhout en Daphne. Ik heb het er vaak met hun over gehad.

Wat kan volgens jou beter bij  De Meeuwen?
    Dat vind ik moeilijk te zeggen. Ik ben nog maar een paar maanden lid.

Wat vind je het meest geweldige aan  De Meeuwen?
    De beleving! Je merkt dat iedereen zijn steentje bijdraagt om de Meeuwen de club te maken die ze nu zijn.  Tevens vind ik het heel knap dat een dorpsclub op zo’n niveau speelt.

Ken je al veel mensen bij De Meeuwen?
    Ja

Wanneer je €5000 mocht besteden voor De Meeuwen, waaraan werd dat geld dan besteed?
    Lastige vraag! Ik denk dat je het best in de jeugd kan investeren. De Meeuwen is een club die het vooral van zijn eigen jeugd moet hebben. Dat moeten ze vooral blijven doen, want kijk hoe Meeuwen 1 er nu voor staat.

In welke elftal speel je en op welke positie?
    Meeuwen 1, linkshalf of verdedigende middenvelder

Op welke plaats denk je dat jouw elftal gaat eindigen dit seizoen?
    Middenmoot

Wat zou je er van vinden om op kunstgras te moeten voetballen en/of trainen?
    Wedstrijden voetballen op kunstgras vind ik minder leuk. Ik ben meer van natuurgras.

Wat wil jezelf nog graag kwijt?
    Ik vind het mooi om te zien dat het voetbal in Zoutelande leeft. Elke wedstrijd kunnen we rekenen op veel publiek. Dat geeft ons net dat extraatje wat we nodig hebben.